Lucky Shot

2 months ago #T8425
Hello. Whenever I try to create a trade (this is happening for an extremely long time), nothing is happening. I put my games in the boxes above, some random csgo/tf2 keys in my wishlist, then I click "add trade", the "add trade" button then becomes unclickable and nothing is happening. Any solution? As I said, this is happening for a very long time (months), not just recently. Thank you in advance for your time.

Lucky Shot

2 months ago #116620
༺ buddhapest ༻
what browser are you using?

Google Chrome.

User ribbon ༺ buddhapest ༻

2 months ago #116621
hmmm - it totally works for me and your inventory isn't crazy at all.

here's the trade test i just made http://bazaar.tf/trade/1530965

it's slow-ish, prolly took ~5 seconds to load the wishlist and ~5 seconds to send the trade. but definitely worked.

User ribbon ༺ buddhapest ༻

2 months ago #116622
do me a favor and try it with the developer console open (Ctrl + Shift + J on windows, Cmd + Opt + J on mac) - are there any errors?

Lucky Shot

2 months ago #116623
First it was showing: Synchronous XMLHttpRequest on the main thread is deprecated because of its detrimental effects to the end user's experience. For more help, check https://xhr.spec.whatwg.org/.
Then, when I clicked to finish the trade: POST http://bazaar.tf/trades/add 500 (Internal Server Error)

User ribbon ༺ buddhapest ༻

2 months ago #116624
the deprecated notice is normal. the 500 is not. am looking into it!

Lucky Shot

2 months ago #116625
Hey. May I ask if you got it fixed? ;P

User ribbon ༺ buddhapest ༻

2 months ago #116627
please do me a favor and try again - i haven't fixed anything but i've added code to give diagnostics for your error. also, please post the time during which you attempt to make the trade so i can correlate with my logs.

much appreciated

Lucky Shot

2 months ago #116628
I retried creating a trade at 21:21 Greek time, nothing happened. :/ That was 2 minutes ago.

Lucky Shot

2 months ago #116630
Ehm, I didn't check. :( I couldn't create a trade, so I guessed that it would be the same error. I just retried though and saw that the same error appeared.

Lucky Shot

2 months ago #116637
Hello, again. Have you found a solution? :/
You must log in to post.